Bemutatkozás

Cégünket jelenlegi formájában 1997-ben alapítottuk. Családi vállalkozás, mely a taksonyi Fő út melletti kiskereskedelem mellett óvodákat, iskolákat, kórházakat és helyi konyhákat, éttermeket lát el zöldség és gyümölccsel.

2020-ban lépést tartva a rohanó élettel megnyitottuk jelenlegi webshopunkat, amivel a környékbeli háztartásokat szolgálhatjuk ki minőségi friss zöldáruval.

 

Jelenleg zöldség-gyümölcsön kívül az alapvető élelmiszerek (cukor, liszt, rizs, étolaj, száraztészta) ízeket, alkoholos- és alkoholmentes italokat, kávékat, fűszereket, ételízesítőket, levesporokat, savanyúságokat, édességeket, rágcsálnivalókat és egyéb élelmiszereket értékesítünk, de beszerzünk bármilyen - a webshopban nem szereplő -  egyéb árut is a megrendelők kívánsága szerint.

Termekeinket frissen szerezzük be. Rövid időt töltenek a raktárunkban. Készleteink forgási sebessége meglehetősen gyors, így a szavatossági idő 2/3 részét átengedjük vevőinknek. Minőségi kifogás esetén az árut kicseréljük.

Nálunk semmi nem vész kárba, nem szeretjük a pocsékolást. Az esetlegesen nem kifogásolhatatlan termékeket először értékcsökkentve kínáljuk, később a helyi állattartók szállítják el takarmányozási célból.